petek, 23. november 2007

Made With Hands

Made With Hands je spletna stran dveh simpatičnih deklet, ki sem ju spoznal v LA-ju :) Calliste in Carissa Yeboah prihajata iz Londona in sta kreativni in perspektivni mladi ustvarjalki ročno izdelanih modnih dodatkov, kot so torbice in nakit :)


Pred nekaj dnevi smo se pogovarjal po MSN-ju, pa sta mi že v LA-ju povedali, da sta oblikovalki modnih dodatkov, za njuno spletno stran pa sem izvedel šele zdaj ;) Pa sem jima obljubu, da bom o tem napisal post ;)

Konec oktobra sta bla dva kosa njunega nakita razstavljena celo v New York Design Centru :) Kar jima je prislužilo tudi zastonj potovanje v New York si ogledat svoje izdelke na razstavi :) Dost kul ;) V Londonu pa je celo nekaj prodajaln, kjer lahko njune izdelke kupite ;) Pa sej veste da so letalske karte poceni ;) Oglejte si njuno spletno stran ;)

9 komentarjev:

Kristijan Žontar pravi ...

temu se reče umetnost in včasih določeni ljudje določene umetnosti ne dojamejo :)

ampak sej bistvo je tud to, da je vse hand made in iz naravnih materialov :) pa punce sta eno leto mlajše od mene, tko da mislm da ni slab uspeh met svoje izdelke razstavljene v New York Design Centru pri teh letih ane? :)

verjetno bosta še razvili svoj slog in poskrbeli za več različnih okusov :) men se zdi, da sta na dobri poti :)

Kristijan Žontar pravi ...

eh taja, brezveze...

Anonimni pravi ...

Spletno stran imata short-sweet, izdelki so pa čist neki zase.. UK moda je posebna zato, ker ni 'nic posebnega', ala kate moss v h&m. Pa lepo, da drzis svoje obljube. (vseen ti pa ni ratal [sifra]4uvrstosmajlije[/sifra] narest :)) Majc

Kristijan Žontar pravi ...

:)
:)
:)
:)

zmagu ;)

Anonimni pravi ...

No ne se na blogu kregat!!!!!
Doma se zmenta...

Žiga J, pravi ...

Porkaduš, dobr da nista poročena!

Kristijan Žontar pravi ...

no, to ni blo kreganje, pa tud ne bo več takih stvari ;)

Satya pravi ...

js se strinjam s Tajinim mnenjem. sej je kul, sam glede na to, da bejbi furata alternativo, je ta sumljivo podobna 'alternativnemu' mainstreamu. ze videno, ze videno. ampak 5 tock za trud :)

Kristijan Žontar pravi ...

Na Carissino željo sem zamenjal fotko :) Sam tok da boste vedl ;)