petek, 19. oktober 2007

5žensk.com

Včeraj smo šli družinsko na predstavo 5žensk.com v Špas Teater v Mengšu :) Predstava se je začela ob 8h zvečer, jest pa sem imel predavanje do pol 8h in sem za vsak slučaj štartal že ob 7h iz BTC-ja :) Malo pred osmo smo se z materjo, bratom in teto dobili pred vhodom v gledališče :) Ko smo se počasi prebili do svojih sedežev, se je predstava že skoraj začela :) Blo je ogromno folka :)

No, na začetku je prišla na oder Tina Gorenjak in vse skupaj je zgledalo kot nekakšna Stand-Up Comedy :) In načeloma to tudi je :) S tem, da je to vse igrano in so vmes tudi igrani skupinski prizori :) Bi rekel, da je to neka mešanica med stand-up in navadno gledališko predstavo :) Zgodbe vam ne bom govoril, ker nočem morebitnim gledalcem te predstave uničiti veselje :) Tema predstave so pa seveda moški in debate o njih, njihovih pomanjkljivostih in hm.. prednostih :) Predstava je sestavljena tako, da vseh 5 žensk, ki igrajo, opravi tudi samostojen nastop pred publiko, med vsakim samostojnim nastopom pa je tudi skupinsko igranje prizora v domači hiši z video vložki na malo večjem platnu :) Še en plus pa je ta, da ko so igralke same pred občinstvom, poteka vbistvu nek dialog z občinstvom :) Tako da tudi občinstvo sodeluje :)

Je pa smeha polno :) Joj, nekje za mano je sedela ena gospa, ki se je toook režala, da je na koncu sam še tist visok hripajoč smeh lahko od sebe spravla :) In velikrat se je začela režat, ko je bla tišina, pa se je pol cela dvorana njej začela režat :) In če bi mogu komičnost, oz. količino smeha ocenit od 1 do 5, bi dal tej predstavi solidnih 4 :) Si jo je kdo od vas tud že ogledu?

Bojda pa je 5mošk.com po pričevanju matere še boljša predstava :) In upam, da bom mel v bližnji prihodnosti priložnost in čas si jo ogledat :) Če si jo bom pa seveda napišem vtise tud tuki na blog ;)

Več o predstavi 5žensk.com pa na njihovi spletni strani ;)

15 komentarjev:

Satya pravi ...

uu za 5moskih se pa js javim za druzbo. ah ja, cavazza jr igra... :D

Anonimni pravi ...

Za ogled 5moških je potrebno pa kar pohitet. Vse predstave do 30. oktobra so že razprodane, trenutno v prodaji predstavi 31.10. ob 18h in ob 21h (v Mengšu).
Najboljš, da se zberete, kupte karte (lohk prek prek interneta) ... in v akcijo.
Smeh zagotovljen :-)

Kristijan Žontar pravi ...

Anja vem ja... jest bi tud zarad tega šel :D lol

mislm, da bi se res lohk zmenil, pa da nas gre mal več :) Majo pa v Špas Teatru zdej od 23. do 30. oktobra "Špasov brezplačni maraton", kar pomojem pomen, da so predstave zastonj :) Sam 5moških.com pol odpade, ker je naslednja frej 31. oktobra, ta je pa že za plačat :) Pa tud vse zastonjske so že razprodane kokr gledam :)

Ampak vseeno :) Kdo bi šel 30. oktobra na 5moških.com naj se tuki prijavi, pa se bomo zmenil ;) Bom pa v bližnji prihodnosti tud en post s povabilom napisu ;) Oziroma naj se javi, kdo bi sploh šel, pa lahko zorganiziramo tud enkrat kasnej, ker 31. oktober je že relativno kmalu :)

Satya pravi ...

neeee a prvi teden novembra pa ni nobene? me ni v sloveniji prej, smrk smrk

Kristijan Žontar pravi ...

kam pa greš?

ja ne vem.. na strani je koledar samo do konca oktobra napisan :) kako pa pol naprej v novembru igrajo pa jest ne vem :) se bomo pozanimal ;)

Satya pravi ...

no dej plis :)

v london grem, sestricna se poroci :)

Kristijan Žontar pravi ...

uuu, jest tud :) v London, ne poročit :D A lahko grem zravn? :)

bomo se pol za novembra enkrat zmenil ;)

Žiga J, pravi ...

Vprašanje, ki zanima širši krog ljudi: zakaj bi šel gledat predstavo zgolj zaradi tega, ker v njej igra privlačen igralec/igralka?

Kristijan Žontar pravi ...

verjetno zato, ker ga nimaš priložnosti lih vsak dan vidt :)

pravjo da je predstava ful vredu, tko da se prijave še vedno zbirajo ;)

Satya pravi ...

hehe Ziga... Zakaj ze v startu predvidevas, za Cavazza zato, ker je lep? in ne zato, ker dobro igra? :D

(ne bomo se fine delal, res je lep in ma Kristjan prav, da je eden izmed razlogov - ce gres gledat zarad videza - da zato, ker ga ne vidmo vsak dan).
drugac pa, kristjan, dobrodosel, men bo itak vecino cajta dolgcas :)

Kristijan Žontar pravi ...

med predstavo da ti bo dolgčas? bomo vidl :)

Satya pravi ...

neeeee. v londonu :) k bom ves cas sama k se bodo vsi s poroko ukvarjal. se dobr da mam fotkic :D

Kristijan Žontar pravi ...

hehe, zakaj se pa ti ne boš s poroko ukvarjala? :)

Satya pravi ...

hm. zadeva je taka, da tetka sama organizira poroko za sto ljudi. z enim hladilnikom. in tremi zenskami, ki ji bodo bojda pomagale v kuhinji. od teh sem ena jaz. glede na to, da v zivljenju se nisem prisla blizu pekaca in da znam skuhat sam pasto pa dal, bodo hitr ugotovil, kako drago jih bo stala ta kolosalna napaka ;) in potem bom mela fuj casa :D

Kristijan Žontar pravi ...

hehe :) ti bojo dal pa solatko za trebit al pa kej tazga ;)