petek, 13. julij 2007

Sreca v nesreci

Lep pozdrav iz vedno bolj vroce Arizone :) Moj bog, temperature se kr narascajo :) In ceprov sm na soncu vsak dan najmanj 6 ur, se vedno dobim rdeco kozo :)

No, da vam povem, kaj se je vceri zvecer zgodil, ker se ze verjetn sprasujete cemu tak naslov :) Zvecer smo bli v nasem malem amfiteatru (oder obkrozen s klopmi na eni strani) in smo mel razne skece in podobne zadeve po koncu karnevala :) Normalno je blo ful velik otrok tam :) In, ko je blo vsega konc in smo zacel odhajat je eden od kaunslrjev opazu klopotaco pod eno od klopc :) Zakaj sreca v nesreci? Naceloma bi ta kaca lahko pobila par folka in se zdej noben ne ve, kako je mozno, da ni nobenga ugriznla, ker je bla na sredini pod nogami otrok :) In je sploh noben ni opazu, dokler niso vsi vstal in sli stran :) Ne morte si predstavlat, kok jo je blo pol zabavno lovit :) Uglavnem kaca ni vec med zivimi :)

Sm mogu pa predvcerisnem spet eno kaco (zopet nestupeno) nest stran, pa je bla trd oreh :) Je bla kr feisty :) In me je skoz probavala ugriznt in niti ni tok zabavno, ker se lahko odrine kksn meter in plane proti obrazu :) Tko da je naceloma nism mogu prjet, sm jo pa z metlo nekak stran odgnal :) Se dobr, da je bla nestrupena, ker je ene parkrat zlooo blizu mene prsla :) Je pa tud velik tarantel zdej zuni, odkar se je zacela monsunska sezona :) Ocitno jih dez prezene na plan in jih vidno ene par na dan, k setajo po tleh :)

Je pa eno sokausnlrko Amy vceri skorpijon picu, tko da je mogla it v bolnico, pa zdej ene injekcije proti bolecinam dobiva, ker jo baje dost boli :) Ne vem kako mu al pa ji je to uspel ampak baje jo je pice na dost intimnem mestu :) Pa ni prvic, da jo je skorpijon picu :) Je pa ze vceri prsla nazaj iz bolnice, tko da ni v kaksni vecji nevarnosti :) Ja, ni se za igrat z naravo tuki :) Sploh na nasih pohajkovanjih po okolici se sprasujem, kako lahko clovek prezivi sredi puscave brez vode, hrane in v temperaturah visjih od 50 stopinj :)

In se tok vam lohk povem, da se ma moja puncika baje super :) Ga uzivajo sto na uro :) Vec pa na njenem blogu :)

Tko je to...ajde :)

Kristijan

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Kiki,
mam občutek, da boš pršu dam half niger.
Pazi na kače in tarantele, da ne boš imel problemov.

Pri nas vse po starem, jutri gremo z mamo in atom in Vodiški na ribe za moj rojstni dan, v nedeljo pa imamo v Šmarju piknik.

21. julija gremo še za en teden v Solaris, pol je pa konec z dopusti za letos.

Lepe pozdrave od vseh domačih.

Grega Valančič pravi ...

Alo alo, jst upam, da maš ti u planu prdit živ dam hehe. Ja no zdej boš počas že niga. uglavnem če še nism povedu, če so mi deluci tlele prov povedal, mamo zdej po novem optiko položeno, tk da se bomo na kej prklopil anede. Aja pa če še ne veš T2 nej bi centralo u trat nadgradu na vdsl 2 tk da se posodobujemo hehe

LP

Žiga J, pravi ...

Se pridružujem mnenju in priporočilom "fot_ra" :) Pazi nase!
Žontislav, v bendu mamo nov back vokal-mislm, da mi ni treba posebej poudarjat katera je ;) Več o tem doma...
Lej, optiko majo v Formah? Dobrodošli v Novi vek :)

Unknown pravi ...

zakurjenc;) sam ne se prtožvat, ker sm 100% da se maš najbol. a drgač kej pogrešaš, razen Taje? :) lepo se mej, pa se kej tipkamo, ker drugač ne gre

Kristijan Žontar pravi ...

Ce po pravic povem niti nism tok zakurjen :) Pa ne vem zakaj :D Se me sonce ne prime tok al kaj :)

Ocitno se res posodobujemo, ce majo v formah optiko :)

Yamonh cestitam za novo bekvokalistko :) Vec o tem pa res doma :)

Nastka, poleg moje bodoce zene, pogresam seveda tudi vse vas (prjatle), pa familije, hrano ter naso precudovito podalpsko vodo (tuki je voda tok zanc, da se kremzim po vsakem pozirku) :) Ful se cut klor :)

Domaci, hvala za kartico :)

lp,
Kristijan

Anonimni pravi ...

Hoj, evo nas Šmarcane. Jemo, malo ga pijemo in seveda mislimo tudi nate. Ne glej mojih slovničnioh anapk, mam že malo vinčka v riti (TETA iVA) šKODA, DA NIMAM VEČ DNARJA, BI PRIŠLA k tebi na en kofe. Lepo se imej, Malo rahlo vinjena teta Iva, Aleš in Katja.

Anonimni pravi ...

Lepe pozdrave tudi od Šmarska mame in ata, pa od Lampičev (Iva je pa tko sama napisala komentar).

Mamo piknik, pa smo zaradi vročine kar v spodnji kuhinji, kjer je hladno.

Lepo se mej, pa vsi te komaj čakamo. 8. septembra imava z mamo zlato poroko - 50 let in bomo imeli pravo ohcet.