torek, 17. julij 2007

Nova frizurica

Sm cist pozabu oment, da mam novo frizurico :D So mi spredi lasje predolgi bili :) Ustrigu me je pa tip, ki je bil pred dvema tednoma tuki medicinska sestra (nurse) :) Novo frizuro mam ze kr neki casa :) In sm ugotovu, da ni lih nadarjen za strizenje, ker je sam prjel, pa odstrigu in zdej mi vsi pravjo, da zgledam kot pilgrim (romar) :) No za dokaz pa se par fotk spodi :)



Drugac pa tuki vse po starem :) Ta teden mam spet najmlajse otroke edin v tem je razlika, da je ta teden moj sokaunslr spet Jeremy :) In so ti otroci, ki jih mava ta tedn res najbolsi :) Vsi so ful face, pa tud ubogajo najvec do zdej :) Tko da bo ta tedn kr zabavn pomojem :) So pa ta tedn trije kaunslrji odsli, tko da mamo mal stisko, ker je vec kot 100 otrok in morm tud jest vodt razne aktivnosti in sm meu dons sports and games, fishing in dvakrat archery :) Mam pa ta tedn razne aktivnosti, od paintballa do plezanja :)

Pa verjetno greva s Tajo po tem v LA z njenimi sokaunslrji :) Ni pa se cist zihr :) Sam bi blo fajn cimprej vedt, ker sm gledu mal letalske karte, pa sm najdu enosmerne za 50$ (Phoenix - LA), sam je par terminov ze cist zabukiranih :) Naslednja cena je pa ze nad 100$ :) Tko da je treba res pohitet pa se cimprej odloct kako in kaj :)

Vec slikc pa v naslednjih dneh :)

Lp,
Kristijan

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Hoj!
Nova frizurca ti kar lepo paše.
Me zelo veseli, ko vidim da se maš tam fino.
Vaju s Tajo pa tudi zelo pogrešam. Pa tudi tebe Hvarčani zelo lepo pozdravljajo.
Pazi na kače, pa razne pajke pa.....
Mej se faj , pa pozdrav mojo hčero, k mam občutek da se vidva mal večkrat slišta.
LP Vesna

Žiga J, pravi ...

Aloha USA!

Najprej vest iz domačih krajev: Jeseni bodo na treh mestih (Godešiču,Gostečah in Sv.Lenartu) ponovili županske volitve.

Lepo,da si se oglasu spet,morm rečt, da sm bil že mal zaskrbljen, ker ponavadi bolj pogosto objavljaš. No, sam vse štima!
Ti, a mogoče že veš kdaj prideš al se boš tista dva tedna vmes, ko čakaš Tajo, potikal po ZDA? Kako maš v planu?

Anonimni pravi ...

Hello Pilgrim!
Frizura je kul, jo boš že doma doteru.
Doma je tak mir, da kar ušesa bolijo. Domen je s Podobniki v Solarisu, midva z mami pa malo kolesariva, mal se zvečer po balkonu presedava, v planu imava še mal šopinga dokler trajajo razprodaje.
V petek ali soboto greva še midva za en teden v Solaris in potem bo že kmalu avgust.

Če prav razumem, se vrneš potem že 27. avgusta. Fajn bi blo čimprej vedet bolj točno, imam namreč eno precej redno delo zate (lahko boš delal od doma). By the way, tvoj računalnik je fuč, mislim da Domen ni nič kriv. Ga bom peljal na servis in upam, da bo popravljen do tvojega prihoda.

Uživej!!!!

Anonimni pravi ...

Pozdravljen!
It is I...jz. Ha ha ha ha (evil laugh). Sm glih pršu iz morja prelepega istrskega sončnega modrega bistrega, občasno umazanega hrvaško-okupiranega ,flurestenčno čudovitega, pa sm se odloču da te en mal pozdravm, tko da...pozdravljen. Drgač je pa tuki vroče k iz p...p...pečice...ha ha ha (evil laugh z rahlo hitrejšim tempom kot poprej). Je pa treba priznat, da je plodno poletje, sm pršu do nekaterih pomembnih ugotovitev o naravi pozdravov itd.. Recimo, po vsakem pozdravu rečem hvala. Več o tej temi ko se vrnete. Ne se poškodovat, če pa se, pol pa ne jokat. Al pa tud jokat lahko...ja. Srečno in srečno še enkrat.

LP - misteriozni Papagenu

Kristijan Žontar pravi ...

yfqrxhvala vesna :) tuki se pa vsi norca iz mene zdej delajo :) Hvarcane pa lepo pozdravljam nazaj :) S tajo se pa pomojem nc veckrat ne slism kot vi, ker ocitno zelo redko do racunalnika pride :) zadni njen mail sem prejel par dni nazaj :) si pa zelim, da bi lahko bla mal vec v stiku, ker jo pol se bl pogresam :(

Ziga, ponavad res mal bolj pogosto objavljam, sam sm v postu omenu, da mamo ta tedn mal stisko s kaunclrji, tko da morm tud jest razne aktivnosti vodt, pa pol nimam cajta za na internetu viset :) V planu mam pa pocakat tajo pri kolegih doma, pol pa odletet v LA, kjer se s tajo srecam :) Zaenkrat je plan tak :) pridem pa okrog 27. avgusta :)

fot_r, upam, da ni strela trescla :) Sicer pa ne vem, od cesa bi bil racunalnik lohk fuc :) No ja, nc hudga, sam upam, da ne zgubim podatkov na disku, ker pol bo pa res sranje :) Pa res bi blo zazeljeno, da je popravljen ko pridem domov, ker mam namrec 2 seminarski za narest :) Ja, v nacrtu je vrnitev 28. se mi zdi, ker 27. mam let iz NY in traja neki casa, da pridem domov :) Dej mi prosim kej vec o tem delu na mail napis, ker me zdej firbec matra :)

papagenu, zivljenje je lepo :) hvala za pozdrave :) Tvojih ceveljcev pa se skoz nisem kupu, ker nisem mel casa, bom pa to storil, ko neham tuki delat :) Vec o temi, ki ni primerna za objavo na blogu (pozdravi) pa res doma, da ne bo kdo prevec uzaljen :)

No, mislm, da je moj komentar dost dolg in je sedaj primeren za objavo :)

lp vsem,
Kristijan