sreda, 11. julij 2007

Fotka PLUS

Evo, se ena fotka s hroscem na nosu :) Se mi je zdela ustrezna :)


Drugac pa ni nc novga...vse po starem :) Mal se menmo, kaj bi ta vikend pocel, pa ni nobenih pametnih predlogov, ker se nobenmu nc ne da :) Najprej smo mislil it pogledat Grand Canyon, pa smo se odlocl, da je bl pametno, ce gremo tja ko koncamo z delom, ker lohk dva al pa tri dni tm kampiramo, ker ce bi sli ta vikend bi mel cajta od 12h v soboto do 12h v nedeljo, pa do tja je 4 urce voznje z avtom :) Tko da bi bli ful mal casa tm, ce bi sli zdej :) Mogoce bom ta vikend kr tuki ustov, al pa sou spet k Andrewu :) Bomo vidl :)

Za Social Security Number sm zvedu, da je ubistvu sploh ne rabm... so mi razlozil, da to cifro rabs, da ti dajo placo, in glede na to, da jest placo ze dobivam v obliki cekov, te cifre ne rabm :) Edin problem je v tem, da lohk ceke unovcim edin v Bank of America, do katere pa ne morem pridt v realnem casu :) Povsod drugje (druge banke, itd. zahtevajo Social Security Number) :) Tko da bom lohk ves zasluzek unovcil sele, ko koncam z delom tuki :)

Je pa ful zanimiv, ker majo tuki ful stvari na Drive-In nacin narjenih :) Tko da majo Drive-In banke, lekarne, poste, itd. :) Sam prpeles se z avtom do okncka, pa vse zrihtas in gres naprej :) Pa tuki se mal drugac vozi kot pr nas :) Recimo v kriziscu lahko zavijes desno tud ce gori rdeca luc, sam se mors prej prepricat, da levo ni nobenga avta :) In sm se kr mal ustrasu, k sm prvic to dozivel, ker mi je blo cudn, zakaj je zapelu cez rdeco :) Drugac pa vsi ful po pravilih vozjo, pa spostujejo omejitve :) Tuki v Arizoni je najvisja dovoljena hitrost na avtocesti 120 km/h :) In vsi si ful zelijo, da bi lohk sli v Nemcijo na Autobahn :) Me je ze par folka vprasal, ce tm res ni omejitve hitrosti :)

Pa se ena pametna prijava enga 15-letnga otroka, ki me je vprasu naslednje: "Is Europe by Arizona?", kar pomeni, ce je Evropa zraven Arizone :D Kera glupa :) Kt da bi jest njega vprasu, ce je Amerika zraven Gorenjske :D Uglavnem zemljepisno so vecinoma vsi Americani cist bogi :)

In za konec se kako se rece zenski, ki ma dobro postavo, pa ni lepa v obraz? Odgovor je Butterface. Because everything is fine, BUT HER FACE :D No ja, ce znate to prebrat boste vidl, da BUTTERFACE in BUT HER FACE zveni isto :)

lp,
Kristijan

8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Hahaha,če je Amerika zraven Gorenjske :) Dobra primerjava! No, a si fantičku potem razložu osnov geografije? :)

Grega Valančič pravi ...

Hehehe, ti pa boš podkovan pršu domov, ne samo z izkušnjami iz dela, tudi z izkušnjami govorojenja zanimivih besed!! Stari vidn, da uživaš, sicer pa a ni nekiJmanik govoru da pride na obisk =) in drgač, kej planeraš kdaj nazaj, 3.1.2008 =)

Kristijan Žontar pravi ...

Jap, sm mu razlozu, pa pokazu na zemljevidu, ker mamo v jedilnici na steni en velik zemljevid sveta :) Verjetno za take primere :)

Drugac pa fanta, v ameriki je tko: pravilne anglescine se praviloma ne uporablja, tko da vso tisto piflarijo iz osnovne in srednje lahko skor pozabs :) Vsaj tuki je narecje dost izrazito :) Pa tud v NY ni blo nc drugac, k afroamericani po svoje sprehajo, da jih komi razumes :)

Let nazaj mam naceloma 27.avgusta, sam ni cist zihr :) Mogoce bom ze mal prej nazaj prsu, ker mam na zacetku septembra zadnji izpit :)

Drugac se pa ne bi branu, ce bi mogu tuki za kksno leto ustat, ker je fuul lepo, pa folki so ful prjazni :) Edin familije, prjatle, pa seveda mojo ljubezen bi ful pogresu :)

lp,
Kristijan

Žiga J, pravi ...

Ha! Gregič veš, še vedno zbiram za karto :) Lh daš mal zraven, pa jo še seb kupiš,zdj k maš veze na TV-ju pa dnar...pa poletiva tja v Arizono na obisk :)
Ko priletiš nazaj pa povej, da pridemo na letališče! Aja, Letališče Brnik se ne imenuje več Letališče Brnik, ampak Letališče Jožeta Pučnika. Vlada ima prste vmes.Ne sprašuj zakaj,ker ne vem,vem pa, da je javno mnenje proti.

Kristijan Žontar pravi ...

ja, sm prebral na 24ur.com :)

No fanta, probita prletet, pa bomo nardil eno zurko :)

ajde,
Kristijan

Grega Valančič pravi ...

Ej vidva jst sm kuj za, sam čeb že šol u ameriko bi se tapru u laguni seci oglasu, ker je lih slučajn dirka tm, takt k je žontar še dol damet =D, drgač pa jst bi se uglasu, sam a veste ata Jamnik tale tv ni tok donosn k vi mislte =D

Anonimni pravi ...

Kako bi šele škilil, če bi mel na nosu tarantelo, a?
Več pošiljam v mailu.
Še nasvet: ne se strižt!

Mum

Žiga J, pravi ...

Valančičov ata, Milijonar tud ni tok donosen veste :)
Bova probala neki pogruntat! Drugač pa ja, vidiš, to je pogum...tarantelo na nos, pa jezik ven! :)