torek, 10. julij 2007

Tarantela

Koncno sm docaku mojo prvo tarantelo :) Najdl smo jo vceri zvecer pred wc-jem :) Spodi pa se dokaz :) Je pa merla dober decimeter v dolzino :) Ne vem, kdo se je ne bi ustrasu, ce bi ga presenetla :)




Drugac pa do konca dela ni vec velik :) Se ta in se dva tedna :) Kr hitr je minil do zdej :) Verjetn zato, ker je skoz kej za pocet :) Planov za po delu nama s Tajo zaenkrat se ni uspel spacat, vem samo to, kje bom prebil tiste dva tedna, ko bom cakal na Tajo da konca z delom :)

Mam pa se skoz probleme s Social Security Number in me to pocas ze jezi! Ker mi niti razloga zakaj je ne morem dobit nocejo povedat! Kar bi mogoce lahko resl celo zadevo, ce bi tocn vedu, kaj je narobe (npr. neujemanje imen v dokumentih, manjkajoci dokumenti, itd.) :) Upam, da se bo to cimprej zrihtal...
lp,
Kristijan

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Ziv!
Prnes eno tarantelo za teratij doma. Mati si jo zelo zeli...

A ti v kempu ne morejo pomagat pri Social Security Number? Lahko pokličem prijatla Zorana in ga vprašam, če lahko pomaga. Je 18 let živu v LA-ju in verjetno pozna postopek. Sam mi moraš vse lepo razložit, kje se je zapletlo.

Slikce imaš na mailu.

Spet pada dež in temperatura se je spustila pod 20 stopinj.

Pozdrav iz Domačije

Kristijan Žontar pravi ...

lih v tem je problem, da nocjo povedat kaj je narobe...

se je sefica pozanimala in baje sploh ne rabm te cifre ampak je treba napisat en dokument kolkrat sm probu dobit to cifro pa baje pol isto velja :)

hvala za fotke :)

lp,
Kristijan