četrtek, 26. julij 2007

Kaj dogaja?

Pri nas ze par dni dezuje, tko da se je kr ohladil, pa reka, ki je bla celo poletje brez vode, je zdej skor poplavljena in je problem, ker locuje eno polovico kampa od druge in zdej wranglerji, ki so na drugi polovici ne morjo na to stran pridt niti jest, ker je vode do pasu :) Oz. morjo it delc naokol :) Tko da je kr zabavno :)

Cist sm pozabu povedat, da sm prejsnji petek postal YMCA RAGGER :) To je YMCA-jev program (dost krscanska scena) in mas rutke, tko kot pri tabornikih al pa skavtih, zdej ne vem tocn :) in vse kar mors nardit je, da se z enim, ki ze ima rutko pogovoris o raznih stvareh (predvsem o sebi) in za nalogo ti dajo en teden cajta, da izboljsas stvari na sebi (recimo obnasanje, prijaznost, itd.), ki si jih zelis izboljsat :) Jest sm meu za nalogo, da zjutri nism tok zaspan pa tih ampak zivahn :) In mi je uspel :) Smo mel prejsni petek ceremonijo, kjer nas je blo ene 8 novih raggerjev in so nam ob 11h zvecer zavezal oci in so nas pelal okrog po rancu :) In na vsake tok casa smo se ustavl in nam je edn zacel neki brat :) Smo sli cez 4 tocke (4x smo se ustavl) kot naprimer Caring, Honesty, itd. :) In pri vsaki tocki so nam pametoval neka besedila, ki spadajo k tisti tocki :) In na koncu smo prisli do sefa kampa, kjer nam je razlozu kaj simbol na rutki pomen in pokazu njihov skrivni stisk roke (smiljan mori style), pol smo pa vsi dobil rutke in to je blo to :)

Dons ga mamo pa v planu mal spit in bomo sli mal pijace nabavt, pa se bomo odpelal na en lep hrib, pa gledal soncni zahod in ga zural :) Sam nobenmu povedat! :)

Pa tuki smo vsi ful prjatli in lahko vozm od kogarkol avto :) Clo od kuharce :) In to je ful dobr pr temu rancu, ker ni tok velik folka in se vsi ful stekamo :) Ceprov jih je od prvotnih ne vem tocno kok kaunslrjev ostal samo se 6 :) Mislm da nas je blo okrog 20 kaunslrjev :) Ampak ni skrbi, ker mamo to soboto banket, ker je ubistvu zadnji teden, kar pomeni, da bojo prsli vsi kaunslrji in bomo mel vecerjo nekje v Prescottu :)

Na Lynyrd Skynyrd pa na zalost ne grem, ker so karte razprodane :( Si bom lohk pa nekje drugje kej vec za ta denar prvoscu :)

Zdej kaksni so plani za naprej se mal visi v zraku ampak se zna zgodit, da ne bom sou v LA ampak v Las Vegas za 2 tedna :) Bomo vidl :) Ker po eni strani si pa LA ful zelim vidt, glede na to, da je tm tok slavnih in zanimivih stvari :)

Aja, pa moja crna vdova je se skoz ziva :) Sm jo mislu vzet s sabo v LA, ce bi sli z avtom, da bi jo Taji pokazu, pa ne bo slo :) Sm mel pa dons spet eno tarantelo v rokah in je bla prjazna :) Je blo pa ful smesn poslusat ljudi, ki so krical, ko sm sou mim njih, ko so vidl, da mam tarantelo :) Smo pa prejsni cetrtek vidl tud eno mojave (vrsta) klopotaco in jo je en sokaunslr ubil s pusko za paintball :) Drugac so pa tuki klopotace zascitene zivali in bog ne dej, da bi oblasti za to zvedle :) Sam, glede na to, da bi lahko ogrozila troke, se jo je odlocu fentat :) Pol so jo pa wranglerji iz koze dal in zdej njena koza visi nad skednjem :)

Ce sm pa slucajn se o cem pozabu kej napisat, bom pa naslednjic poskusu :)

Lp,
Kristijan

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Hoj Kristijan!
Lep pozdrav iz Hvara. Je ful bedn občutek da sem na dopustu brez vas. Vidim, da se tebi veliko stvari dogaja. Tukaj pa je čas kar obstal. Vsak dan mislim na vaju s Tajo. Pa saj bo še malo časa preteklo pa se vidimo. Lepo se imej. In pazi nase.
LP Vesna

Kristijan Žontar pravi ...

ja, tud men je bedn obcutek, da vas ze tok casa nism vidu :) Upam, da ste si spocil od trdega dela :)

lp,
Kristijan