nedelja, 27. maj 2007

Spasiba

Sem se eden redkih, ki tuki cakajo na odhod do letalisca :) Ura je 11, jest grem pa tja ob ene pol treh :) Dolgcas je...

Skoda, da majo tuki gor linux, ker sm zdele, k mam vec casa, poskusu dat gor kaksno fotko, pa ne gre :( so tok omejil, da lahko samo do Firefoxa dostopamo :(

Je blo pa dons pri zajtrku zanimivo, ker smo zajtrkoval v kampusu zuni, pa je tuki ful veverc, pa so ocitno ze cist udomacene, ker so kr k nam prsle, pa ce je bil kje prazn stol, pa se je na mizi jedl, je veverca kr na stol skocila, pa s sprednjimi tacami na mizo, pa je gledala, ce je kej dobrga :) Ful so ble smesne :) Mam tud fotografske dokaze... upam, da bom lahko v kampu dal fotke gor :)

Smo sli pa dons se na eno setnjo po Broadwayu, tko da sm lohk naredu se par fotk :) Bo kr velik fotk do septembra :)


Zdej bom sel pa mal na kavc tuki zravn probat zadremat, ker ponoc mi ni uspel :)
Tko da je to verjetno res zadnji post do mojega prihoda v kamp (razen, ce ne bo se kje na letaliscu zastonj internet) :)

lp,
Kristijan

5 komentarjev:

Kristijan Žontar pravi ...

sej nism mel izbire, ce so pa tuki sami rusi :)

Se dobro urco, pa greva z enim tipom iz anglije, k ma podobn cajt odhoda aviona, na podzemno proti JFK-ju :) Ful probam zaspat tuki, pa ne gre, ker je ful vroce :)

sm pa govoru z direktorco kampa prejle po telefonu, pa sm jo zbudu :D Je neki prehlajena, pa je dons mal potegnila s spancem in sm jo zbudu ob 9h :) Pa marcelo mi je odpisu tocno kje zivi, pa da dons na zalost nima casa, da bi se dobil, pa da se morva javt, k prideva nazaj grede v NY, da nama razkaze mesto :) Zvi pa prblizno eno urco stran od te univerze :) Ce pa pogledas na zemljevid pa sploh ne zgleda tok :) FUUUL je velik ta tavelk jabuk :)

lp

Anonimni pravi ...

Hojla,
javi se, ko prideš v kemp.
Sej ti gre kar dobro, a ne? Komaj čakamo fotke...
Domen te pozdravlja, mu je ful dolgčas, nama pa tudi.

Vsi te pozdravljamo!!!!
Domačija

Unknown pravi ...

Živjo!

Po "dolgem času" preizkusim tole reč za komentiranje ... Kako kaj napreduje učenje amerikanščine? Angleščino predvidevam že obvladaš, zdaj pridejo na vrsto še posebne fraze: The engine's runnin' but ain't nobody driving, You can put your boots in the oven, but that don't make 'em biscuits, Yanking your chicken, itd.

Keep us in the loop. Regards, Žiga.

Ursa pravi ...

kristko, uživej, uživej in še enkrat uživej! Sm ti fouš k sto hudičov;)Pozdrav z Mlake od vseh nas!

Kristijan Žontar pravi ...

ja, kle je res hudo :)

zdej pomojem bom ful malkrat lohk na net prsu, tko da... bom pisu ko bom lohk :) pa na fotke boste tud mogl se mal pocakat :)

lp