nedelja, 27. maj 2007

New York, New York

matr...tuki je zdele pol 6h zjutri, pa nism skor nc spal dons... ta razlika me fuuul daje... :) To ni naravno :) Pa v sobi je vroce k stu matr... so pa tuki sami rusi, sploh ne vem kaj tuki iscejo... ze na avionu jih je blo k rusov, pa smo se mal pogovarjal, pa cist nc po anglesko ne zastopjo, za navodila kako nekam v New Yorku pridt (kt da jest ful poznam) so me pa tkole sprasval: "How New York come here?" kar nej bi pomenil, kako v New Yorku pridem do sm... kako bojo dons na sestanku kej zastopl! :)

No, vceri, ko smo sli vn, smo sli v eno restavracijo, kjer se je baje Seinfeld snemu, ceprov men prov nc ni bla znana :) So mel pa po celih stenah njihove avtograme pa fotke :) In sm narocu pristen njujorski cheeseburger :) Pa je ful majhn, pa ni tok dobr kt pr ns :) Tko da smo bli do 2h pokonc :) Pa si predstavlite, kako mi je blo med samimi rusi, k ne znajo anglesk, pa so se z mano kr v ruscini pogovarjal... se dobr, da smo slovenci tok napredna rasa, da sm kaksno besedo se razumel :)

Pa vceri, ko smo se pelal s shuttle-om (taxi) do sm, smo mel sreco, da so se zravn pelal se eni domacini, pa smo debatiral, da smo prvic v NY, pa da drug dan ze takoj gremo, pa so preprical voznika, da je naredu en krog in nas zapelu pogledat Times Square :) Sam na zalost se ni dal fotkat, ker je mel zatemnjene sipe, pa je blo ful temno vse skupi :(

Je pa ta Colombia University na Broadwayu, tko da je tuki res kej za vidt :) Pa tud new yorske ulice ponoc niso tok strasne, kot sm mislu da bojo... ceprov smo vidl kaksno podgano al pa dve :)

Dons mamo pa ob 7h zjutri (cez urco pa pol) zajtrk, potem pa ob 8h ene 4 ure sestanka, potem pa vsak v svojo smer :) Jest mam okrog 6h popoldne po lokalnem casu let v Dallas (Texas), od tam pa potem v Phoenix, tko da pridem tja ob ene pol 10h zvecer po Phoenix cajtu :) Sam glede na velikost JFK letalisca v New Yorku je pomojem bols vsaj ene 3 ure prej tja pridt.. pa se urco voznje stran od tuki je :) Ima pa letalisce 8 terminalov, pa vsak terminal je velik za ene 4 brniska letalisca :)

Ta tipkovnica je ful cudna, pa nism navajen in mi je ful tezko pisat... tud podpicja ne najdem, zato mam same iste smajlije v postih :) pa do afne prides s pritiskom na Shift in tipko 2 :)

Ce bom v kampu dubu dostop do interneta za mal vec casa zdej na zacetku, k se ne bo tok folka tm, bom napisu fotozgodbo mojega prihoda v New York :)

To je pa za dons tud vse :)

Vdano vas,
bla bla bla nazivi Kristijan Prezlahtni

2 komentarja:

Žiga J, pravi ...

Jou jou!
To so naš' fantje!

Ste bil pa priden! Sam 24ur vas ni, pa ste že napisu zgodbo o tem,kako in kaj.

V Dallasu pa klobuk na glavo,škornje gor, pa najprej med fevdalce v buffet.Škoda,k niste pivo s sabo nesu...bi dal svetu vedt,kaj je pravo pivo-Laško seveda!

Kristijan Žontar pravi ...

Taja, sej prblizno vem, kako zgleda restavracija na TV-ju, zato pa se mi je zdel cudno, k se mi ta restavracija ni zdela ista :) Sej drugac bos lohk sla pa itak sama pogledat, k je sam ene 4 ulce (5min pes honde) stran od kampusa :)
Pa noben taksist te ne bo okol prnesu, ker ti itaq CCUSA placa taxi do kampusa, razn, ce bos pol se sama al pa s kom sla naokol :)

Ja Ziga, bi z veseljem vzel tekocino s sabo, sam mislm, da ni realnih moznosti to do sm presvercat :) Sej tud glas seze v deveto vas :)