petek, 6. julij 2007

Delovnik

Sm vidu na Tajinmu blogu, da je opisala kako njen dan poteka, pa sm pomislu, da bi blo mogoce fajn da tud jest napisem, kako poteka tipicen delovnik tukaj :)

Zjutri mamo ob 7:30 Flag raising, ob 7:45 zajtrk, potem mamo takloj po zajtrku Morning Watch, kjer se vsi zberemo v nasem amfiteatru (oder in klopi pred njim), pa pojemo pesmice, posliusamo poucne zgodbe, itd. :) Ob 9h se zacnejo prve aktivnosti (session 1) :) Te se koncajo ob 10:30, nakar mamo 15 minut pavze (za preoblect se in take zadeve), potem pa naprej na session 2 :) Vsak session traja uro in pol :) Po drugem sessionu mamo kosilo ob 12:15, ob 1:15 pa nadaljujemo z aktivnostmi :) Na dan imamo 4 sessions, in z zadnjim zakljucimo ob 4:30 in imamo siesto do 5:30, potem pa ob 5:45 Flag lowering in ob 6h vecerjo :) Kaj imamo po vecerji je pa odvisno od dneva :) Ponedeljek Counselor hunt, torek Cabin activities (aktivnosti, ki jih ima cela kabina, npr. paintball, fishing, al pa igre s kaksno drugo kabino), sreda karneval, cetrtek spet Cabin activitie, petek mamo pa Camp fire (pojemo, mamo razne skece, se poslovimo od vseh, itd.) :) In te aktivnosti po vecerji trajajo do 9h, potem pa mormo bit v svojih kabinah in se pogovarjat do 10h, ko je treba ugasnt luci in zaspat :)

Vem da nism lih najbols to razlosu ampak sm mogu mal pohitet, ker se mi ze mal mudi nazaj v kabino :)

lp,
Kristijan

6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Zıvjo

Sıse nısmo uspel zrıhtat ker je fotr guvoru da je ne bomo nusıl domov. drugac pa rec tıstmu, da sm runescape nehu ıgrt, k je ful bedna ıgrca.
Uzıvı se naprej.

da bıgest broder ın da haus

Anonimni pravi ...

Kristijan pozdravljen.
Fajn , da se maš fajn. Sm sm sigurna da že mal pogrešaš domačijo al se mogoče motm.
Pozdrav malega ptička, če je še živ.
Lp Vesna

Kristijan Žontar pravi ...

Domen, mu bom reku :) Pa skoda, da ne boste ene dobre sise domov prnesl :(

Vesna, seveda pogresam obe domaciji :) Smo pa dons se enga pticka resil, ker je padu iz gnezda v jezerce, pa je Jeremy, ki je bil dons Lifeguard, skocu notr, pa ga resu :) Je bil se majhen, sam je mel ze perje in vse :) Tko da smo ga posusil, pa ga ze spustil nazaj da je odletel :) Bom pa malega pticka pozdravu :)

lp,
Kristijan

Anonimni pravi ...

Evo nas spet pod Alpami. Prileteli smo danes zjutraj po neprespani noči na avtobusu in na letališču v Istanbulu.
Za najmanj eno leto imamo dovolj avtobusa (naredili smo ca. 4.500 km po deželi Puranov).
Šiše v Turčiji nimajo - jim rečejo kar water pipe ali pa po domače nagile. So bile bedne in je zato nisem kupil (ta mau laže).

Javi se kaj!

Anonimni pravi ...

Jou jou!
V rodni Sloveniji je čas vaških in gasilskih veselic. Kaj pa tam?

Kristijan Žontar pravi ...

tuki se je pa zacela sezona monsunov in mamo vsak dan eno urco dez med 4. in 6. uro popoldne :)

Drugac pa nism mogu nc domov poklicat :( Lepo to, da ste nazaj, pa upam, da bom dubu kksno fotko v moj mail predal :)

lp,
Kristijan