sreda, 6. junij 2007

Njami, spet hamburger!

Po dolgem casu se spet oglasam :)

Kot ze naslov pove, pojem najmanj en hamburger na dan... tuki pac to jejo :) Tko da mamo skor vsak dan za kosilo burgerje, ce pa niso za kosilo so pa za zajtrk al pa za vecerjo :)

Uglavnem, v pondeljek zjutri smo dobil nove gume, tko da smo lohk sli nazaj na ranc :) Smo sli pa v nedeljo mal po Flagstaffu setat, pa je ful lepo mesto :) Ful trgovin smo obiskal, castil so me tisto sladico, k je jabuk oblit s karamelo... ne spomnem se zdele, kako se temu rece :) Pa sli smo na susi :) Vglavnem blo je noro :)

Vceri (v ponedeljek) je bla pa na rancu inspekcija, pa so povedal, kaj vse mormo se narest predn otroci pridejo, pa smo mogl vceri, pa dons vse te kucice ful spucat (notr in zuni), ker je tuki pac skor puscava in se ful prahu, pa peska notr nabere :) In k smo pucal, smo pac najdl velik mrtvega mrcesa (od muh, vesc, pa do kobilc in kacjih pastirjev)... in je ena najdla eno kobilco, k je mela ful las pa prahu, pa jo je en tip vzel pa pojedu... to je bla moja najbolj nagravzna izkusnja...tisto gledat :) Jest tega ne bi naredu, pa ce bi mi ne vem kok placal :)

Zdej sm sou pa s kolegom k njemu domov v Prescott, pa ma ful hudo bajto :) Pa mislm, da so bogati, k ma TV s 3m diagonalo :) In glede na to, da sm zdele pr njemu doma, pa da mamo frej, bom poskusu napisat tisto dolgo obljubljeno fotozgodbo :) Tud zato, da bo Taja vidla, kaj jo caka :)

No, zdej pa, ce mi bo pustu, pa ce je se dost casa, bom napisu tisto fotozgodbo :) Ce pa ni dost casa bom probu pa vsaj en del napisat :)

lp,
Kristijan

1 komentar:

Kristijan Žontar pravi ...

itak da je palil :)