sobota, 2. junij 2007

Howdy Cowboy!

Zdej mam koncno spet mal casa, da kej napisem :)

Ta tedn je kao Lifeguard Training tedn, tko da bom lohk velik casa frej :)
Pa fotkam 300 na uro, tko da mam ze lepo zbirko fotk :) Mogoce, ce mi bo uspel najdt vhod za USB, bom v kratkem napisu foto zgodbo, ki sm jo oblubu ze v enem od postov :) Sam je ful smesn, k je ful skatl tuki pr racunalniku, pa vse so ful majhne, pa nobena nima USB vhoda :)

Drugac se pa cele dneve sam smejimo :) Tuki je en tip Jesus (prebere se hesus), k take prbija, da me skoz trebuh boli :) Zdej nasega uvajanja je ubistvu konc, tko da se ta tedn, pol pa naslednjo nedeljo ze otroci pridejo :) Drugac pa Americani niti niso tok zabiti, kot sm pricakval, da bojo... mislm, kar se splosne razgledanosti tice :) al je pa sam ta folk tuki dost razgledan :) Tko da z moje strani je ta stereotip razbit :)

Kace sm do zdej 2 vidu, sam obe nestrupene... klopotace (rattlesnake) pa zaenkrat se nobene...ceprov je par folka ze rekl, da jo je vidl :) Baje bojo bl avgusta :) So nam na treningu prve pomoci rekl, da ce te klopotaca pic, da je 60% sanse, da sploh ni vbrizgala strupa :) Tega prej nism vedu :) Sm pa vceri vidu crno vdovo (black widow). Ful lep pajk, sam skoda, k je tok ful strupen :)
Smo sli pa vceri tud s konji jahat po teh hribckih pa to (cowboy style), pa se je moj konj spotaknu, k smo sli po klancu navzdol, tko da sm bil Superman za ene 3 sekunde :) Ampak sm se baje zelo spretno na noge ujel :)

Vec pa, ce mi uspe dat fotke na racunalnik, al pa naslednjic, ko bom dubu dostop do racunalnika :)
En lep pozdrav vsem v prelepo Slovenijo :)

Kristijan

4 komentarji:

Kristijan Žontar pravi ...

sm pozabu povedat, da je posestvo v lasti tega ranca ogromno :) 5000 akrov, kar znasa, preracunano 20,3 kvadratnih kilometrov :) fuuul ogromno :)

fotke bom pa poskusu dat cimprej gor... sm najdu USB vhod, sam ne prepozna fotkica :( takoj ko mi uspe fotke prenest na komp pa ko bom mel kej vec casa bom napisu fotozgodbo :)

zdej grem pa mal pocivat :) tuki je ura 3 popoldne :)

lp,
Kristijan

Anonimni pravi ...

Živjo kavboj!
Se ti dogaja, kaj? Doma je vse po starem, počasi že odštevamo dni do dopusta.
Vmes sem skoču na Palmo de Mallorco, pa ni kej dost videt tam.

Lepo se mej, pazi na črne vdove in kače (mami je čist trda)...

P.S. Mamo spodaj pa skrbi samo to. če imaš dost za jest da ne boš lačen.

Fot

Kristijan Žontar pravi ...

joj, rec ji, da mam se prevec za jest :)

a si bil sluzbeno tm?

Anonimni pravi ...

Yes, I was there službeno. Smo imel kongres plakaterjev s celega sveta.

Mama že pakira paket s hrano in ga jutri pošljemo na tvoj naslov. Notr bo dala same mastne dobrote, pa Poli, pa metuljčke, pa tuno, pa smetano za kuhanje itd. Pa še Milko...

Lepo te pozdravljamo vsi, ki smo ostali na slovenski zemlji.

Fot in domačija