četrtek, 28. junij 2007

Broken nose

Presenetljivo se je vceri zvecer in dons zgodil kar ene par zanimivih stvari :) Mogoce bi lahko se najbl izpostavu pillow fight v nasi kabini :) Moj sokaunslr in otroci so mel pillow fight v kabini, jest pa sm sedel pred kabino na klopci in spilu kitarco :) In naenkrat pride Jeremy vn z enim otrokom, ki je mel cist krvav nos :) Po pregledu medicinske sestre pa zvemo, da ma fant zlomljen nos :) Baje ga je en po pomoti s komocem udaru, ker ta pillow fight se je namrec dogajal v temi :) Tko da otrok je sou domov in jih je v nasi kabini ostal sam se 10 od prvotnih 12 :)

Pa dons je konj pohodu eno puncko :) Pojma nimam, kam jo je pohodu (verjetn sam na nogo stopu), sam to vem, da morm zdele se par minutk tuki pocakat, pa it pol z njo pa direktorjem v bolnico, ker rabta se tretjo osebo za prico al kaj in sm jest trenutno se najbl frej od vseh kaunslrjev :) Upam, da ne bo dolg casa trajal, ker sm racunov na pol urce spanja med siesto, ker sm dons ponoc spet ful slabo spal :) But we're here for the kids :)

Ta vikend bom sou verjetn spet s kolegom v Prescott mal polezavat :) In baje da nas bo slo tokrat ene par kaunslrjov k njemu, pa bomo mel eno mini zurkico :)

Zdej pa bom mogu it :) Bom porocal, kaj tocno se je zgodil in kako se bo koncal :)

lp,
Kristijan

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Kıkı, zıvjo!
Mı se se kar potepamo po Puranu, vcerı smo prıslı v eno majhno mestece Kas na obalı Sredozemlja. Smo slı zvecer ven ın je bılo se ob polnocı okrog 45 stopınj. Pıhu je tko topu veter k bı ımel przgan vroc fen (baje zaradı pozarov v okolıcı)...
Danes gremo z ladjıco na eno plazo, jutrı pa se vkrcamo na malo vecjo ladjıco ın smo dva dnı gor. Skratka, mamo se super!
Oglasımo se spet ız Antalye cez par dnı.

Puranja Domacıja

Anonimni pravi ...

POZDRAVLJEN!
NO VIDIM DA VSI KAR UŽIVATE TKO KOT JE TUD TREBA.
TEB SE PA RES SKOZ NEKI DOGAJA. MAŠ VSEJ O ČEM PISAT.
TUKAJ PA NAM JE PREDVČERAJŠNJIM TOČA VSE STOLKLA. JO JE BLO TOLK, DA SMO NA CESTI Z LOPATAMI KIDAL TOČO. AMPAK RES BREZ HECA. MAM DOKAZILA NA SLIKAH, SAM JIH NE ZNAM POSLAT. DRUGAČ PA VAJU S TAJO ZLO POGREŠAM.
A TI KAJ VEČ VEŠ , KAJ DOGAJA PRI TAJI, ZGLEDA DA MA PUNCA TOLK DELA , DA SE NIMA CAJTA PRKLOPET NITI NA NET.
MEJ SE FAJN. LP VESNA

Kristijan Žontar pravi ...

hej domacija :) ja vidm, da uzivate :) pa mislm, da kr veste kako se jest tuki pocutm cel dan bit na soncu, ce mate se zvecer 45 stopinj :) Komi cakam, da vidm slikce :)

Vesna, pr nas se res skoz kej dogaja :) kako se ne bi, ce je pa 120 otrok, ki skoz skacejo pa razgrajajo :) Se pa tud jest sprasujem, kaj se s tajo dogaja... ji posiljam maile pa komentarje na blogu, pa ze par dni ne duha ne sluha... verjetno je ful zaposlena z otroci :) Sej jest bi tud lahko sam enkrat na teden pisu, ce ne bi imel tega privilegija, da sem uradni fotograf in morm vsak dan fotke na net spravt, pa mam pol se priloznost na blog pa mejle pisat :)

Ne morm verjet, da ste mogl toco kidat :) sem ze dozivel kr hudo toco, take da bi jo blo treba kidat pa se ne :) Pa jest tud vas pogresam :)

lp,
Kristijan